Om Greentime

Greentime 

Vi på Greentime vill att det ska vara enkelt och roligt med hållbarhet! Vi ser till att hjälpa, utbilda, beteendeförändra och utveckla hållbarhetsarbetet i nära dialog med våra kunder för att det ska ske en verklig skillnad. Vi hjälper enskilda företag, organisationer, evenemangsarrangörer och mötesplatser att systematiskt förbättra sitt hållbarhetsarbete. Greentime driver planeringsverktyget Hållbart Evenemang och certifieringen Hållbart Evenemang vars syfte är att säkerställa att möten och evenemang blir mer hållbara. Greentime startades 2014 av Simon Strandvik som vill förändra mötes- och evenemangsbranschen till att bli mer hållbar.


Hållbart Evenemang

Greentime driver verktyget Hållbart Evenemang, ett webbaserat verktyg för dig som vill arrangera mer hållbara möten, konferenser, festivaler, konserter, kongresser och idrottsevenemang. Hållbart evenemang gör hållbarhet enkelt, kul och kommunikativt! Här hittar du verktyget Hållbart Evenemang.


Vi på Greentime

Simon Strandvik
Föreläsare, hållbarhetsrådgivare
Agronom med Master i miljövetenskap
simon.strandvik@greentime.se
0703591957

Simon Strandvik har arbetat med hållbarhetsfrågor inom besöksnäringen sedan 2010 och har granskat miljöarbetet hos över 100 event, allt från stora event som Vasaloppet och O-ringen till mindre konferenser. Idag föreläser han och konsulterar för organisationer kring hållbarhetsfrågor vid möten, evenemang, konferenser och hotell. Simon drivs av att göra världen mer hållbar och har via Greentime hållit föreläsningar, workshops, gjort större analyser och lagt grunden för hållbarhetsarbetet för eventbolag, konferensanläggningar, hotell och alla typer av evenemang och möten. 

Simon har varit styrelsemedlem för Global Action Pan, Artister för Miljön, Green Meetings Industry Council, ledamot i ledningsgruppen för Project Manager, Meeting & Events, Travel Education Center,Turism och Service, Båstad Akademi och Sustainable Tourism Management, Frans Schartaus Handelsinstitut.


Emma Strandvik
Verksamhetsansvarig Hållbart Evenemang
hallbartevenemang.se
emma.strandvik@greentime.se

Emma brinner för att hjälpa personer att komma i ordning med sitt hållbarhetsarbete och kunna få fram värdet av det. Emma har tagit fram analyser och väglett organisationer i sitt hållbarhetsarbete. Som verksamhetsansvarig för Hållbart Evenemang strävar hon efter att göra verktyget så värdefullt som möjligt och få så många som möjligt att använda verktyget för att på så sätt bidra konkret till en hållbar utveckling.


Greentime är medlem i Nätverket Hållbar Besöksnäring och samarbetar med 3LED.  

             3led


Adress: Borgasgatan 11, Varberg
Besöksadress: Bälggatan 2, Varberg
Telefon 0340-144 00
Greentime AB innehar F-skatt och är momsregistrerat